
Pişirme Süresi : 25 dk
6 kişilik
Gerekli Malzemeler :
2 çorba kaşığı margarin
3 tavuk göğüs eti
4 dilim dana jambon
2 soğan
2 havuç
1 kahve fincanı un
1 su bardağı sıcak su
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı tozbiber
Tuz, karabiber
Hazırlanışı :
Tavuk göğüs etlerini iri parçalara ayırıp una bulayın. Soğanları soyup küçük küçük doğrayın. Havuçları temizleyip iri iri rendeleyin. Jambon dilimlerini küçük küçük doğrayın.
Margarini tavada eritip tavuk etlerini kızartın. Kırmızı tozbiber, kekik ve 1 tutam tuz serpip karıştırın. Jambon, soğan ve havucu ilave edip kavurun. Sıcak suyu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder