19.09.2008

MISIRLI VE PATATELİ TAVUK


Hazırlama Süresi : 5 dk
Pişirme Süresi : 30 dk
4 kişilik

Gerekli Malzemeler :

1 bütün tavuk
5 küçük patates
Yarım demet maydanoz
10-15 adet arpacık soğan
100 gr konserve tane mısır
Tuz

Hazırlanışı :

Patatesleri soyun. Maydanozu temizleyip doğrayın. Soğanları soyun. Tavuğu tuz ile ovun. Cook Fırın Poşeti'nin içine un serpin. Patates ve soğanları poşete yerleştirin.

Tavuk, mısır ve maydanozu ekleyin. Poşeti hava alması için iğne ile birkaç yerinden delin. Poşetin ağzını sıkıca kapatın. 200 dereceye ayarlı fırına verin. Tavuk ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tavuk ve sebzeleri Cook Fırın Poşeti'nden çıkarıp servis yapın.

Hiç yorum yok: