20.09.2008

ROKALI PORTAKAL SOSLU SALATA

Malzeme :

1 tavuk gögsü
demet roka
1 kase mısır
1 kırmızı biber
3 sap yeşil soğan
4 kornişon turşu
çeri domates
1 portakal suyu
zeytinyağı
tuz, limon suyu
tane karabiber

Hazırlanışı :

1 adet tavuk göğsünü haşlayın.Tavuk göğsünü haşladıktan sonra elinizle didikleyin. Yeşil soğanı,kırmızı biberi,turşuyu kesip karıştırma kabına alın.Üzerine tane mısırları,1 adet portakalın suyunu,parçalanmış tavuk etini ilave edip karıştırın. İnce kesilmilş rokayı ekleyin.Üzerine zeytinyağını ilave edin. Tüm malzemeleri servis tabağına alın.Çeri domatesleri ile süsleyerek servis edin.

Hiç yorum yok: